Ispuni pristupnicu i benefiti članstva:

Minimalna dob za učlanjenje je 18 godina.

Direktna korist od učlanjenja

 1. Financiranje nagradnog natječaja za slobodnu biljku Konoplju
  Uključi se i investiraj 200 kuna u svoju budućnost, pozovi prijatelje i stvorite okruženje koje je dobro za vas, vaše zdravlje i novac.
 2. Free ebook NKMR
  U elektronskoj knjizi Nacional kapitalistički manifest - Rješenje opisano je detaljno sve ovo što vidite ovdje na web site-u i kroz prezentaciju. Povijest ideje, razvoj, argumentacija, podrobne analize, jasne vizure budućnosti za Hrvatsku.
 3. Aplikacija Crokob
  Putem aplikacije povezujemo sve Hrvatske državljane koji se žele baviti uzgojem konoplje. Na principima on-demand ekonomije koja nam je svima poznata kroz primjer aplikacije Uber.
 4. Besplatno predavanje o benefitima Konoplje
  U suradnji s udrugom Medicinska konoplja i Kronoplja (proizvođači svih vrsti proizvoda od industrijske konoplje) organiziramo predavanja u 4 najveća Hrvatska grada (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek) na temu korisnosti medicinske konoplje, te svim aspektima korištenja konoplje u ekonomske svrhe.
 5. Edukacija kako uzgojiti konoplju (knjiga)
  Knjiga Dr. ing. Frana Paskovića je originalni Hrvatski priručnik kako kvalitetno uzgojiti Konoplju. Knjiga obiluje povijesnim činjenicama i pravim znanjima kako postići što bolji urod i kvalitetu prilikom uzgoja. 
 6. Mogućnost volontiranja za 10%
  Svaki član Udruge CID (Centar za istraživanje društva) ima pravo sudjelovati u projektu. Na kraju mjeseca potpišite volonterski ugovor i bit će vam plaćeno 20 kuna po svakom novo upisanom članu i suradniku na projektu. Isto tako ostvarujete 10% od svake direktne donacije koju organizirate za provedbu projekta.

Članstvo u udruzi je jednokratno bez obveze produženja u idućoj godini. Sva sredstva prikupljena članarinama koristit će sa za financiranje Projekta Hrvatska - zemlja zdravlja u sklopu kojeg će se putem javnog natječaja, financijski, u iznosu od 5000 eura nagraditi najbolje pravno rješenje koje će omogućiti svakom punoljetnom hrvatskom državljanu slobodan uzgoj, preradu, konzumaciju i prodaju svih vrsti konoplje i proizvoda od konoplje bez plaćanja poreza.

Projekt traje dva mjeseca, od 15. veljače do 15. travnja 2017 godine.

PRIKLJUČI SE - ODMAH!

Polja označena sa * su obavezna

Ime*:

Prezime*:

Vaša e-pošta*:

Datum rođenja (dd.mm.gggg.)*:

Ulica i kuč. broj*:

Poštanski broj*:

Mjesto*:

Telefon*:

Spol*: ŽenskoMuško

Oblik učlanjenja*:

Kako želite da se vaše ime prikaže u našoj javnoj bazi*: AnonimnoJavno

Preporuka od:

Vaša poruka: