Ispuni pristupnicu da bi ostvario benefite članstva:

Minimalna dob za učlanjenje je 18 godina.

Direktna korist od učlanjenja

 1. Besplatna pomoć u sudskim slučajevima vezanim za konoplju.
  Uključi se i investiraj 200 kuna u svoju budućnost, osiguraj svoju slobodu, pozovi prijatelje i stvorite okruženje koje je dobro za vas, vaše zdravlje i novac.
 2. Free ebook NKMR
  U elektronskoj knjizi Nacional kapitalistički manifest - Rješenje opisano je detaljno sve ovo što vidite ovdje na web site-u i kroz prezentaciju. Povijest ideje, razvoj, argumentacija, podrobne analize, jasne vizure budućnosti za Hrvatsku.
 3. Aplikacija Crokob
  Putem aplikacije povezujemo sve Hrvatske državljane koji se žele baviti uzgojem konoplje. Na principima on-demand ekonomije koja nam je svima poznata kroz primjer aplikacije Uber.
 4. Besplatno predavanje o benefitima Konoplje
  U suradnji s udrugama Medicinska konoplja i Kronoplja (proizvođači svih vrsti proizvoda od industrijske konoplje) organiziramo predavanja u 4 najveća Hrvatska grada (Zagreb, Split, Rijeka, Osijek) na temu korisnosti medicinske konoplje, te svim aspektima korištenja konoplje u ekonomske svrhe.
 5. Edukacija kako uzgojiti konoplju (knjiga)
  Knjiga Dr. ing. Frana Paskovića je originalni Hrvatski priručnik kako kvalitetno uzgojiti Konoplju. Knjiga obiluje povijesnim činjenicama i pravim znanjima kako postići što bolji urod i kvalitetu prilikom uzgoja.
 6. Mogućnost volontiranja za 10%
  Svaki član Udruge CID (Centar za istraživanje društva) ima pravo sudjelovati u projektu. Na kraju mjeseca potpišite volonterski ugovor i bit će vam plaćeno 20 kuna po svakom novo upisanom članu i suradniku na projektu. Isto tako ostvarujete 10% od svake direktne donacije koju organizirate za provedbu projekta.
 7. Postoje tri nivoa članstva u Udruzi CID:
  1 - Supporter, 10 - 100 sjemenki, donacija
  2 - Aktivist, 100 - 1000 sjemenki, 200 kn godišnje
  3 - Zadrugar, 1000 ili više sjemenki, 1000 kn godišnje

 

Uvjeti za članstvo u Udruzi Centar za istraživanje društva

Sva sredstva prikupljena članarinama i donacijama koristit će sa za financiranje Projekta Hrvatska - zemlja zdravlja. Cilj je omogućiti svakom punoljetnom hrvatskom državljanu slobodan uzgoj, preradu, konzumaciju i prodaju svih vrsti konoplje i proizvoda od konoplje bez plaćanja poreza.

PRIKLJUČI SE - ODMAH!

Polja označena sa * su obavezna

Ime*:

Prezime*:

Vaša e-pošta*:

Datum rođenja (dd.mm.gggg.)*:

Ulica i kuč. broj*:

Poštanski broj*:

Mjesto*:

Telefon*:

Spol*: ŽenskoMuško

Razlog učlanjenja*:

Oblik učlanjenja*:

Preporuka od:

Vaša poruka:

Udruga Centar za istraživanje društva vaše podatke dane ispunjavanjem online pristupnice pohranjuje u svojoj bazi podataka i ti podaci služe isključivo u svrhe kontaktiranja i obavještavanja. Ti podaci se nikada ne ustupaju trećim stranama, odnosno drugim fizičkim i pravnim osobama. Podaci se čuvaju u bazi podataka sve do istupanja člana iz udruge ili do brisanja na vlastiti zahtjev. Zahtjev za izlazak iz udruge ili brisanje iz baze članova možete poslati na e-mail cidzapresic@gmail.com. Podaci koje ste nam dali ispunjavanjem naše online pristupnice u sebi sadrže vaše ime i prezime, adresu, e-mail adresu, kontakt broj. Svi podaci koriste se isključivo u svrhe kontaktiranja i obavještavanja. Podaci koje ustupate dani su dobrovoljno i pod privolom i njihovim davanjem suglasni ste s obradom vaših osobnih podataka od strane Udruge Centar za istraživanje društva.
Slažem se*: DaNe