Kako sam/a mogu sudjelovati?

Ovo što radimo, radimo od usta do usta, od čovjeka do čovjeka. Stoga za početak kontaktirajte samo svoje prijatelje i ljude koji razumiju što radimo i o čemu govorimo. Ne nagovarajte ljude, ovo nije prodaja nego krug prijatelja okupljenih oko zajedničkog cilja.

Rješenje "Hrvatska - zemlja zdravlja" je projekt koji se provodi u samo mjesec dana.

Osobni doprinos.

Povežite se odmah s prijateljima i poznanicima za koje znate da bi imali korist od biljke konoplje. Bilo iz zdravstvenih razloga, zbog relaksacije da se oslobode straha prilikom konzumacije konoplje ili radi zarade.

Krenite sami u dijeljenje informacija putem društvenih mreža i osobnih poznanstava, jer radi se o zajedničkom interesu.

Najvažnije je shvatiti da je ovo prvenstveno osobna korist za svakog od nas. Ako još ne vidite osobnu korist od projekta Hrvatska - zemlja zdravlja, tada potražite inspiraciju na našoj FB grupi. Povezat ćemo vas s ljudima s kojima se možete sve dogovoriti oko uzgoja, prerade i svega ostalog što vam je potrebno da uživate u blagodatima koje donosi konoplja (nakon pravne regulacije statusa biljke konoplje).

Pokrenite se, odradite ovo u mjesec dana s prijateljima:

  1. Organizirajte gledanje videa: Hrvatska - zemlja zdravlja sa svojim prijateljima i zamolite ih da se uključe i podrže projekt.

     

  2. Ako ima bilo kakvih nejasnoća pročitajte odgovore u FAQ (često postavljana pitanja) na našim web stranicama

     

  3. Uključite se u natječaje: snimite jednominutni video, predstavite svoje razloge zašto podržavate projekt Hrvatska - zemlja zdravlja i konoplju.

     

  4. Čista srca dobri ljudi: Share, SPAM, Just do it, ovo je najveća gerila marketing akcija u Hrvatskoj tu i sad. Ili slobodna konoplja ili život u strahu i pod ograničenjima u svim pogledima.

Na našim web stranicama možete skinuti sve materijale koji su vam potrebni da počnete sami djelovati. www.rjesenje.org

Završna riječ!

Ja vam to vidim ovako, nakon pravnog rješenja: Svi zainteresirani posade ovu sezonu konoplju, zaradite novaca koliko je moguće. Onda krajem godine se ide na glasanje pa ako je svima premalo novaca ili zdravlja, tada ćemo izglasati da se ponovo ukine sloboda. Američka država California planira ovu sezonu zaraditi 7 milijardi $ na konoplji. Ja se pitam koliko mi možemo zaraditi ove sezone? Zasadite SVI, odradite jednu sezonu jer 100 milijuna ljudi u EU treba esenciju biljke konoplje za svoje zdravlje i može se kupiti kod nas. Već ove sezone!

Vjeran Skurjeni