KAKO SAM/A MOGU SUDJELOVATI?

Ovo što radimo, radimo od usta do usta, od čovjeka do čovjeka. Stoga za početak kontaktirajte samo svoje prijatelje i ljude koji su 100% za konoplju.
Ne nagovarajte ljude, ovo nije prodaja nego krug prijatelja okupljenih oko zajedničkog cilja.
Rješenje "Hrvatska - zemlja zdravlja" je projekt koji se provodi kontinuirano do kompletne slobode biljke konoplje.

Osobni doprinos.

Povežite se odmah s prijateljima i poznanicima za koje znate da bi imali korist od biljke konoplje. Bilo iz zdravstvenih razloga, zbog relaksacije da se oslobode straha prilikom konzumacije konoplje ili radi zarade.

Krenite sami u dijeljenje informacija putem društvenih mreža i osobnih poznanstava, jer radi se o zajedničkom interesu.

Najvažnije je shvatiti da je ovo prvenstveno osobna korist za svakog od nas. Ako još ne vidite osobnu korist od projekta Hrvatska - zemlja zdravlja, tada potražite inspiraciju na našoj FB grupi. Povezat ćemo vas s ljudima s kojima se možete sve dogovoriti oko uzgoja, prerade i svega ostalog što vam je potrebno da uživate u blagodatima koje donosi konoplja (nakon pravne regulacije statusa biljke konoplje).

Pokrenite se, odradite ovo u mjesec dana s prijateljima:

  1. Organizirajte gledanje videa: Hrvatska - zemlja zdravlja sa svojim prijateljima i zamolite ih da se uključe i podrže projekt.
  2. Ako ima bilo kakvih nejasnoća pročitajte odgovore u FAQ (često postavljana pitanja) na našim web stranicama
  3. Uključite se aktivno: snimite jednominutni video, predstavite svoje razloge zašto podržavate projekt Hrvatska - zemlja zdravlja i konoplju.
  4. Čista srca dobri ljudi: Share, SPAM, Just do it, ovo je najveća gerila marketing akcija u Hrvatskoj tu i sad. 

Na našim web stranicama možete skinuti sve materijale koji su vam potrebni da počnete sami djelovati. www.rjesenje.org

Završna riječ!

Ja vam to vidim ovako, nakon pravnog rješenja: Svi zainteresirani posade ovu sezonu konoplju, zaradite novaca koliko je moguće. Američka država California planira ovu sezonu zaraditi 7 milijardi $ na konoplji. Ja se pitam koliko mi možemo zaraditi ove sezone? Zasadite SVI, odradite jednu sezonu jer 100 milijuna ljudi u EU treba esenciju biljke konoplje za svoje zdravlje i uz zajednički trud osigurajmo pomoć za sve te ljude.  Već ove sezone!

Vjeran Skurjeni