Ispuni pristupnicu da bi ostvario benefite članstva:

Minimalna dob za učlanjenje je 18 godina.

Direktna korist od učlanjenja

 1. Direktna korist od učlanjenja:
  Svaki član udruge CID dobiva besplatno 20 sjemenki industrijske konoplje sorte Carmagnola za posadit ove godine.

 2. Besplatna pomoć u sudskim slučajevima vezanim za konoplju.
  Ako ste imali problema s zakonom u vezi konoplje naučite tvrdnju o činjeničnom stanju i obratite se sudu ponovno, ili naučite zakone i spremite se unaprijed.

 3. Besplatna eknjiga Nacional kapitalistički manifest 
  U elektronskoj knjizi Nacional kapitalistički manifest - Rješenje opisano je detaljno sve ovo što vidite ovdje na web site-u i kroz prezentaciju. Povijest ideje, razvoj, argumentacija, podrobne analize, jasne vizure budućnosti za Hrvatsku. (PDF)

 4.  Aplikacija Crokob
  Putem aplikacije povezujemo sve Hrvatske državljane koji se žele baviti uzgojem konoplje. Na principima on-demand ekonomije koja nam je svima poznata kroz primjer aplikacije Uber. (U izradi, tražimo partnersku firmu za realizaciju.)

 5. Besplatno predavanje Konoplja u 2020. (VIDEO)
  U suradnji s Kulturnim centrom Mesnička 12 organiziran je set predavanja na temu Konoplja  u 2020. godini. Tema je bila ulazak u posao s konopljom, što je sve potrebno da sami krenete u avanturu s konopljom.

 6. Edukacija kako uzgojiti konoplju
  Knjiga Dr. ing. Frana Paskovića je originalni Hrvatski priručnik kako kvalitetno uzgojiti Konoplju. Knjiga obiluje povijesnim činjenicama i pravim znanjima kako postići što bolji urod i kvalitetu prilikom uzgoja. (PDF)

 7. Besplatni poslovni alati
  Svaki član udruge CID dobiva primjer troškovnika i kalendar radova koji mu olakšavaju pregled potrebnih radnji i poslova prilikom uzgoja konoplje.

 8. Pomoć članova CID-a.
  Načelo udruge se poštuje u potpunosti i prakticira u udruzi CID. To znači da možete potražiti pomoć oko konoplje od ostalih članova i povezat se s ljudima koji već uzgajaju konoplju.

 9. Tri nivoa članstva u Udruzi CID:
  1 - Supporter - BESPLATNO
  2 - Aktivist - 200 kn godišnje
  3 - Zadrugar - 200 kn godišnje

Konoplja je zdravlje! i novac.

Uvjeti za članstvo u Udruzi Centar za istraživanje društva

Sva sredstva prikupljena članarinama i donacijama koristit će sa za financiranje Projekta Hrvatska - zemlja zdravlja. Cilj je omogućiti svakom punoljetnom hrvatskom državljanu slobodan uzgoj, preradu, konzumaciju i prodaju svih vrsti konoplje i proizvoda od konoplje bez plaćanja poreza.

PRIKLJUČI SE - ODMAH!