Kako i zašto postati članom udruge, te koja razina članstva je najpogodnija za vas?

Udruga CID aktivno promovira uzgoj konoplje i legalno poduzetništvo te nastoji biti prvi izvor znanja, informacija i stručne podrške za sve one koje zanima konoplja u poduzetničkom, zdravstvenom i/ili pravnom smislu. Svojim članovima nudimo veliku bazu znanja i informacija kao i stvarnu fizičku podršku u razvoju njihovih poduzetničkih projekata i/ili rješavanju zdravstvenih i/ili pravnih pitanja. Istražite koja od dostupnih razina članstva je najpogodnija za vas.

Uvjeti za članstvo u Udruzi Centar za istraživanje društva

Sva sredstva prikupljena članarinama i donacijama koristit će sa za financiranje Projekta Hrvatska - zemlja zdravlja te rada udruge. Cilj je omogućiti svakom punoljetnom hrvatskom državljanu slobodan uzgoj, preradu, konzumaciju i prodaju svih vrsti konoplje i proizvoda od konoplje bez plaćanja poreza.

PRIKLJUČI SE - ODMAH!

Ispuni pristupnicu da bi ostvario benefite članstva:

Minimalna dob za učlanjenje je 18 godina, a u nastavku istraži direktne benefite učlanjenja u udrugu:

 1. Svaki član udruge CID dobiva besplatno 20 sjemenki industrijske konoplje sorte Carmagnola za posadit ove godine. SJEME FAQ
 2. Besplatna pomoć u sudskim slučajevima vezanim za konoplju.
  Ako ste imali problema s zakonom u vezi konoplje naučite tvrdnju o činjeničnom stanju i obratite se sudu ponovno, ili naučite zakone i spremite se unaprijed.

 3. Besplatno predavanje Konoplja u 2020. (VIDEO)
  U suradnji s Kulturnim centrom Mesnička 12 organiziran je set predavanja na temu Konoplja  u 2020. godini. Tema je bila ulazak u posao s konopljom, što je sve potrebno da sami krenete u avanturu s konopljom.
 4. Edukacija kako uzgojiti konoplju
  Knjiga Dr. ing. Frana Paskovića je originalni Hrvatski priručnik kako kvalitetno uzgojiti Konoplju. Knjiga obiluje povijesnim činjenicama i pravim znanjima kako postići što bolji urod i kvalitetu prilikom uzgoja. (PDF)

 5. Besplatni poslovni alati
  Svaki član udruge CID prema svojem članskom modelu dobiva primjer troškovnika i kalendar radova koji mu olakšavaju pregled potrebnih radnji i poslova prilikom uzgoja konoplje.

 6. Pomoć članova CID-a
  Načelo udruge se poštuje u potpunosti i prakticira u udruzi CID. To znači da možete potražiti pomoć oko konoplje od ostalih članova i povezat se s ljudima koji već uzgajaju konoplju.

 7. Dostupne razine članstva u Udruzi CID:
  1 - Basic - 0 kn godišnje
  2 - Standard - 200 kn godišnje
  3 - Professional - 500 kn godišnje

Konoplja je zdravlje! I novac.

 

Ispuni kontakt formu i učlani se u CID udrugu