Crokob je novi sistem koji namjerava preuzeti primat u segmentu trgovine s konopljom te putem svojih usluga i servisa postati najbolja platforma za sve poduzetnike.
CroKob aplikacija je sistemska aplikacija tipa UBER samo za distribuciju proizvoda od konoplje i ostale servisne usluge.
Za sad su dostupni samo proizvodi od industrijske konoplje, u budućnosti bit će dostupne sve vrste proizvoda od konoplje.

Što Crokob sistem nudi korisnicima:
1. Pametni ugovori - Brzi legalni ugovori bazirani na blockchain tehnologiji.
Svaka prodaja koja se obavi putem sistem Crokob ostavlja korisniku 90% novaca, a 10% novaca ide za sam sistem te se dijeli na sljedeći način:
2. 3% - Mjesečni bonus (Svaki korisnik uplaćuje 3% od vrijednosti prodaje u zajednički bonus fond) - Svaki član dijeli u istom dijelu totalnu zaradu od 3% od kompletne prodaje.
3. 3% - Novi projekti (Svaki korisnik uplaćuje 3% od vrijednosti prodaje u fond za nove projekte. Projekti se svakodnevno financiraju, a poredak projekata određuju vaši glasovi)
4. 4% - Održavanje sistema (sistemsk podrška i serveri na kojoj radi platforma)

Uz tu primarnu funkciju sam sistem korisnicima omogućuje slijedeće usluge i servise za lakše, brže i poštenije poslovanje.
1. Pametni ugovori - su legalni ugovori bazirani na blockchain tehnologiji kojim se omogućuje povezivanje svih poslovnih subjekata koji sudjeluju u procesu.
Sudionici:

1. Vlasnici zemlje
2. Investitori
3. Uzgajivači
4. Radnici
5. Prerađivači
6. Prodavači

Dakle takvom tehnologijom se definiraju svi ugovori i ono što je najvažnije: ROBOT DIJELI NOVAC.
Najveća rak rana našeg društva je naplata za izvršeni rad, pogotovo u privatnom sektoru.
Taj problem je ovom tehnologijom riješen, svoj novac dobivate odmah.
Crokob aplikacija koristi isključivo kartično plačanje.
Tako da nakon svake izvršene prodaje, vrijednost prolazi kroz sistem Pametnih ugovora te prema prijašnjem dogovoru trenutno distribuira novac svim sudionicima tog ugovora.

Primjer:
Korisnik 1 (Marko) je osoba koja se bavi samostalno od uzgoja do prodaje, svim procesima. Nakon svake prodaje njemu ostaje 90% od prodaje.
Korisnik 2 (Marin) surađuje s još dvoje ljudi, on je investitor i vlasnik zemlje na kojoj se sadi, ima suradnika (Krešo) koji mu uzgaja i prerađuje te osobu koja se bavi prodajom (Danijel).
Njihov međusobni pametni ugovor je definiran u ovom omjeru: 40% Marin - investitor i vlasnik zemljišta, 35% Krešo - uzgajivać i prerađivač te 25% Danijel - prodavač. Nakon što je Danijel- prodavač prodao proizvod, (sistem odbija 10%) a 90% se dijeli u cijelosti kako je definirano u tom Pametnom ugovoru za tu robu ili uslugu. Tako da ROBOT isti čas odvaja 40% sredstava za Marin , 35% za Krešu, a 25% sjeda na Danijelov račun.
Ovom funkcijom se postiže  strahovito brzo, nadasve jasno, transparentno i pošteno poslovanje. ROBOT DIJELI NOVAC.
Za svaku poslovnu suradnju (robu ili uslugu) možete sasataviti novi pametni ugovor koji je baziran na postocima i sukladno tome poslovati sa svim korisnicima CroKob sistema.
Shodno promjeni poslovnih zadatake ugovore je moguće nadopunjavati i mijenjati.

2. Novi projekti
Korisnicima CroKob sistema omogućeno je da apliciraju projekte za financiranje.
Svi projekti se ocjenjuju na listi projekata od strane korisnika sistema. Za svaki projekt se glasa.
Projekt s najviše glasova je na vrhu i u trenutku kada se od prodaje skupi dovoljno sredstava za realizaciju, tada se projekt financira, a sljedeći projekt po broju glasova dolazi na red za financiranje.
Ovom funkcijom namjeravamo lansirati desetke projekata godišnje u segmentu novih tehnologija i razvoja znanja u segmentu korištenja konoplje.

3. Mjesečni bonus
Mjesečni bonus je mali dodatak našim korisnicima putem kojeg ostvaruju pravo na iznos mjesečnog bonusa koji je jednak svim drugim korisnicima sistema.
Dakle svi korisnici uplaćuju 3% od svake prodaje u zajednički fond, a svaki mjesec se taj iznos dijeli na jednake dijelove svim korisnicima Crokob sistema.
Dokle god korisnik je redovan član on ostvaruje taj prihod.

Ovo su startne funkcije koje sistem nudi, u planu imamo još nekoliko funkcija koje ćemo dodati u suradnji i s potrebama svih korisnika.
Budući razvoj uključuje razvoj valute bazirane na blokchain tehnologiji čiji su vlasnici korisnici CroKob sistema.

(U izradi, tražimo partnersku firmu za realizaciju, kontakt.)

Demo verziju Crokob aplikacije možete  preuzeti na gumbu ispod teksta, a video kako radi aplikacija možete vidjeti ovdje